marți, 15 decembrie 2009

carnea de prepelita




Carnea de prepeliţă este savuroasă, cu un gust unic, are conţinutul scăzut în grăsimi şi colesterol caracteristic, făcând din aceasta o alternativă dietetică şi curativă pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol mărit, diabet, regim alimentar de curăţare). Păsări vii Prepeliţele sunt crescute în cuşti , într-un mediu curat şi igienic. Mediul ambiant este într-o zonă liniştită, astfel încât acestea să nu fie stressate de zgomote sau mirosuri. În interiorul camerei unde sunt crescute prepeliţele nu intră decât o singură persoană, urmărindu-se măsuri de igiena. - Imbunatatesc functionarea cordului - Au un efect pozitiv in tratarea bolilor de rinichi si ficat - Imbunatatesc digestia, regleaza aciditatea gastrica - Improspateaza si imbunatatesc memoria - Au un rol deosebit de important in cresterea si dezvoltarea copiilor - Revitalizeaza organismul indiferent de varsta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu