joi, 25 noiembrie 2010

Prepelite cu struguri rose



Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 4 prepelite
  • Ulei de arahide
  • Sare şi piper
  • 200g struguri rosii
  • Unt
  • un pahar de vin rosu
  • Faina
  • zahăr
  • Pregătirea:Se taie Prepeliţa de la piept si se aseaza in tava pe o hartie de copt.Se unge fiecare cu ulei de arahide si se da la cuptor 20-25 de min.Intr-o tigaie punem putin unt si adaugam o lingura de faina si apoi adaugam paharul cu vin prin amestecare si putin zahar pudra,punem si boabele de struguri,iar pentru ca sosul sa fie mai subtire adaugati putina apa doar daca este necesar.Cand prepelitele sant frumos rumenite se scoate si se aseaza pe platou alaturi de pireu impreuna cu sosul si struguri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu