miercuri, 3 noiembrie 2010

Prepelite cu prune uscate


Decorate Your Photos
Ingrediente:
  • 4 prepeliţe
  • Sare şi piper
  • 8 prune uscate
  • 250 ml vin roşu
  • 1 scortisoara
  • 50 gr de unt
  • 3 linguri de ulei de floarea soarelui
  • salata
Pregătirea:
Frecaţi exteriorul şi interiorul de prepelita cu sare si piper dupa gust.
Adaugati uleiul de floarea-soarelui şi untul în tigaie şi lăsaţi-l sa se incalzeasca.
Adăugaţi prepeliţe şi se fierbe până au o culoare de aur.Apoi se adauga peste prepelite vin roşu cu scortisoara. Adăugaţi prunele uscate si lasati sa fiarba la foc mic timp de cinci minute.

Sare si condimente se pune dupa gust.Carnea de prepeliţă se taie în jumătate şi se serveste pe o garnitura de de salata verde si se stropeste cu sos.Va urez pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu