miercuri, 17 noiembrie 2010

cartofi gratinati cu oua de prepelita


Ingrediente
pentru gratin de cartofi cu oua de prepelita

  • 700 g de cartofi
  • 12 oua de prepelita
  • 1 ou
  • 10 g unt
  • sare, piper
  • Pregătire
    pentru gratin de cartofi cu oua de prepelita

    Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C).

    Se fierb cartofii şi le dam pe razatoarea fina.

  • Într-un castron, se bat omletă de ou si se adauga cartofii rasi cu untul şi se amestecă pana se face un aluat pe care il punem in forme mici.

    Se umple cu 2 / 3 din cartofi în centrul formei şi apăsaţi uşor pentru a forma un gol.

    Coaceţi pentru 20 de minute.

    Între timp, se fierbe ouale de prepelita in apă sărată 3 min.

    Scoateţi cuiburile de cartofi din cuptor, le asezati pe un platou si puneti in centru cuibului 3 ouă de prepeliţă şi piper.

    Se serveste fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu