sâmbătă, 8 mai 2010

PREPELITE CU sos de LAMAIE

INcreate avatarGREDIENTE:4 prepelite,2 lamaie,
• 1 lingura faina
• 1 pahar vin alb sec
•20 ml ulei de măsline
•2-3 frunze de dafin
• sare
• piper
•1 crenguta de rozmarin .
PREGATIREA:Se transeaza prepelitele si se marineaza cu o lamaie stoarsa,se dau bucatile de carne prin faina si se pune in tigaia pregatita cu ulei la prajit impreuna cu crenguta de rozmarin.Prajim carnea cu sare si piper pana are o culoare uniforma,le scoatem din tigaie si le punem pe un platou iar in tigaie complectam cu 1 pahar de vin,sucul de la o lamaie,3/4 coaja rasa de la lamaie si 2-3 frunze de dafin,amestecam bine pana se face un sos neted si omogen si daca mai e nevoie complectam cu putina apa pana se dizolva faina.Se adauga sosul peste carne si se orneaza cu rozmarin.POFTA BUNA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu