miercuri, 27 ianuarie 2010

PREPELITE CU VIN ALB SEC




ingrediente:8 prepelite,50 gr de sunca taiata marunt,2 frunze de salvie proaspata sau uscata,1 pahar de vin alb sec,1 pahar de bulion,1lingurita de faina,sare si piper.pregatire:Se pune intr-o cratita prepelitele impreuna cu untul,sunca,frunzele de salvie,sare si putin piper.Le punem la foc mediu pana cand au o culoare uniforma,dupa accea se toarna paharul cu vin si acoperim cu un capac pana scade putin.Se adauga bulionul,apoi faina diluata cu putina apa.Se amesteca si se fierbe la foc mic pentru 15-20minute.Aranjaziti prepelitele pe un platou si le pastrati calde.Intr-o sita se strecoara sosul,se incalzeste daca sa racit si se toarna peste prepelite ornat cu salvie taiata marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu